Prodej ryb / Sádky

Naše ryby ze sádek

Košík

Otevírací doba

Út–Čt: 13.00–16.00
Pátek: 9.00–11.00 13.00–18.00
Sobota: 9.00–14.00

Kontakty

Větší objednávky (10 a více kusů nebo po dohodě) přijímáme do 16:00 s dodáním následující den od 9:00 do konce otevírací doby na prodejně rybárny (v pondělí a v neděli po telefonické domluvě).

Rybí paštika - masný výrobek tepelně opracovaný

Skladem 16 kusů

Složení:
Kapr obecný 92 %,
cibule šalotka, jedlá sůl, pepř,
máslo, smetana, mandle
Hmotnost výrobku: 100 g | Spotřebujte do viz dno | Skladujte při teplotě do 6 °C

150,00Kč/ks

Lín obecný

Skladem 4 kusů

Středně velká zelenavá ryba s jemnými šupinami pokrytými silnou vrstvou slizu. Žije v zarostlých stojatých vodách na celém našem území.

215,00Kč/kg

Pstruh duhový

Skladem

Pstruh duhový je sladkovodní ryba z čeledi lososovitých. Je velmi rozšířen, zejména pro kvalitní maso.

266,00Kč/kg

Kapr obecný

Skladem

Kapr obecný je sladkovodní paprskoploutvá ryba z čeledi kaprovití. je největší kaprovitou rybou a jeho chov má v České republice dlouhou tradici.

135,00Kč/kg

Amur bílý

Skladem

Amur je kaprovitá býložravá ryba. Má šupinaté válcovité tělo, protáhlé se širokou, svrchu zploštělou hlavou.
Amur je nepůvodní ryba, do České republiky byla dovezena za účelem doplnění obsádek kaprových rybníků o druh živící se hrubší vegetací.

155,00Kč/kg

Jeseter velký

Skladem

Jeseter velký je tažná ryba, největší evropský zástupce jeseterovitých ryb.

419,00Kč/kg

Polévkový set

Skladem 12 kusů

set obsahuje 1 ks hlavy kapra, mlíčí nebo jikry z 1 kapra

60,00Kč/ks

Skelet z kapra

Skladem 11 kusů

60,00Kč/ks

Tolstolobik bílý

Skladem 14 kusů

Tolstolobik bílý je velká sladkovodní kaprovitá ryba, s drobnými stříbřitými šupinami živící se rostlinným planktonem.
Dorůstá velkých rozměrů, ale velmi obtížně se loví na udici.
"Tolstolobik má poměrně
tučné, ale velmi kvalitní bílé maso. Hodně tuku se nachází v břišní části. Proto se tolstolobik hodí na takovou kuchyňskou úpravu, kdy se
tuk uvolní, jako je uzení či pečení. V případě, že chcete tolstolobika smažit v obalu na řízky nebo dusit, doporučujeme spodní část (břicho) odříznout.
Na přípravu rybího vývaru zvolte raději jiný, vhodnější druh ryby (kapr, lín, amur)."

120,00Kč/kg